PLANET PALEO - BIO SUŠENÝ PROTEIN (NEJEN) PRO SPORTOVCE - BANÁNOVO-VANILKOVÁ PŘÍCHUŤ
Související produkty
Detailní popis produktu
Základ Spors proteinu s příchutí banánu a vanilky od Planet Paleo tvoří sušený vývar z hovězích kostí, který je vyroben z nejkvalitnějšího, trávou krmeného dobytka ze Skandinávie.
Jako jediný v Evropě má certifikát BIO kvality od britské Soil Association Organic - jediná garance kvality.
Je skvělý nejen pro sportovce, ale i jako rychle připravené a skladné jídlo na túry nebo při cestování.
Vývar se při výrobě velmi pomalu zahřívá tak, aby se postupně uvolnily všechny silné živiny. Následně se dehydratuje do praktické a pohodlné práškové podoby. Je ochucen sušenými banány, mletou vanilkou a skořicí.
PŘÍPRAVA
2,5 vrchovaté lžičky - 16g proteinu promíchejte s mlékem v shakeru. Můžete ho přidat také do snídaňové kaše nebo všude tam, kde chcete zvýšit podíl proteinu a výživovou hodnotu celkově.
SLOŽENÍ
hovězí sušený vývar* sušené banány*, mletá skořice*, mletá vanilka*
(*v certifikované bio kvalitě) - SOIL ASSOCIATION ORGANIC
VÝŽIVOVÉ HODNOTY
1 DÁVKA JE 16g
NUTRIČNÍ HODNOTY
|
V DÁVCE
|
VE 100g |
ENERGIE |
64Kcal |
399.9Kcal |
BÍLKOVINY
|
12.9g |
80.4g |
TUKY |
0.3g |
1.7g |
of which saturates |
0.1g |
0.8g |
SACHARIDY |
2.5g |
15.4g |
of which sugar |
1.6g |
10.2g |
VLÁKNINA |
0.3g |
1.6g |
SŮL |
0.3g |
1.6g |
SODÍK |
0.1g |
0.6g |
AMINO KYSELINY
|
% V DÁVCE
|
VE 100g |
ALANINE |
9.2 |
7409mg |
ARGININE |
7.9 |
6314mg |
ASPARTIC ACID |
6.3 |
5051mg |
GLUTAMIC ACID |
11.5 |
9261mg |
GLYCINE |
20.9 |
16838mg |
HISTIDINE |
1.2 |
926mg |
HYDROXYPROLINE |
10.7 |
8587mg |
ISOLEUCINE |
1.8 |
1431mg |
LYSINE |
4.0 |
3199mg |
METHIONINE |
0.9 |
758mg |
PHENYLALANINE |
2.4 |
1936mg |
PROLINE |
12.6 |
10103mg |
SERINE |
3.6 |
2862mg |
THREONINE |
2.2 |
1768mg |
TRYPTOPHAN |
0.4 |
303mg |
TYROSINE |
1.4 |
1094mg |
VALINE |
3.1 |
2526mg |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vícesložkový protein |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Obsah balení: | 480g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.